Цистерни за тор BAUER

ID 200004


Наличност: По заявка
Доставка: 0 работни дни


Производител

BAUER, Австрия


ПРЕМИУМ ЦИСТЕРНИ
BAUER залага на всички ключови фактори, които биха били от полза за фермерите – лесно управляема технология, която е надеждна в продължение на много години и отговаря на изискването за оптимално съотношение между разходите и ползите, които се постигат. Цистерните на BAUER гарантират правилното внасяне на течния тор. Дизайнът им е специално проектиран, за да е адаптивен към всички географски условия, това ги прави подходящи дори и за планинските региони.

ПРОФИ ЦИСТЕРНИ
Фермерите, които са с високи изисквания за технологичност и производителност  ще открият своята цистерна в гамата от полиестерните модели. В зависимост от профила и изискванията ви, ние ще ви предложим точния модел, който да отговори на нуждите на стопанството.

  • Точен контрол на разходната норма

Възможност за контрол и регулиране на дебита, скоростта на помпата и скоростта на движение. Благодарение на регулируемия 3-степенен клапан котролирате разходната норма. Високото налягане ви гарантира голяма работна ширина и равномерно разпределение на суспензията.

  • Технология и дизайн

Въз основа на добре доказаната технология опитните инженери на BAUER не спират да проектират нови компоненти и оборудване, както и да подобряват съществуващите. Многобройните  изпитвания и тестове за натоварване превръщат всеки прототип в готов модел за масово производство.

Не се колебайте да се свържете с нас за консултация, ще получите индивидуална оферта, съобразена изцяло с Вашите нужди!

Подобни продукти