Финансиране

facebook thumb

СВЕМАР АГРО ООД съвместно с УниКредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД стартира за своите клиенти предлагането на възможност за закупуване на стоки на изплащане, с опция за погасяване за различен период от време.

За 12 години дейност на българския пазар УниКредит Кънсюмър Файненсинг EАД е сред водещите компании за потребителско финансиране с:

  • Над 1 130 милиона активи
  • Над 1 100 милиона лева отпуснати кредити
  • Над 790 000 клиента
  • Над 500 служителя

Минимален размер на кредита – 150 лева. Максимален размер – 50 000 лева.

За да кандидатствате за закупуване на стоки на изплащане е нужно да сте пълнолетен, български гражданин или постоянно пребиваващ на територията на Република България.

Процедурата е много опростена - ще ни бъдат необходими само вашите лични данни, за да пуснем искането за отпускане на кредит. Разглеждането е опростено и одобрението става бързо. Кредитът е без скрити такси и комисионни. Месечната вноска е достъпна.

Първата вноска по кредита Ви е дължима в рамките на 15-45 дни след подписването на Договор за отпускане на стоков кредит. Датата е отбелязана върху Договора за отпускане на стоков кредит. Възможно е да бъде 7-мо, 14-то, 21-во или 1-во  число на месеца.

Можете да плащате месечните си вноски по банков път или по електронен път чрез ePay.
IBAN: BG90UNCR7630101CLARIMA
BIC/SWIFT: UNCRBGSF
УниКредит Булбанк АД
Нужно е да знаете номера на Вашия договор за кредит и размера на месечната Ви вноска.

Като клиент на Уникредит Кънсюмър Файненсинг, Вие получавате допълнително предимство - при плащане във всеки клон на УниКредит Булбанк сте освободени от банкови такси (обикновено таксата е 2 лв. за вноска).

При подписването на Договор за отпускане на стоков кредит можете да сключите застраховка "Защита макс" със застрахователна компания, партньор на УниKредит Кънсюмър Файненсинг. Тази застраховка цели да гарантира изплащането на вноските или на остатъчната сума при застрахователно събитие, така както е указано в Общите условия за застраховката.

Кредитът може да бъде погасен предсрочно по всяко време, като заплатите обезщетение, изчислено в съответствие с чл. 32, ал. 4 по ЗПК, а именно: 1% от размера на предсрочно погасената сума по кредита, когато оставащият период на договора за кредит е по-голям от 1 година; 0.5% от размера на предсрочно погасената сума по кредита, когато оставащият период на договора за кредит е по-малък от 1 година.

Последни новини

Стартира нов прием за малките стопанства по подмярка 4.1.2

Приемът по подмярка 4.1.2. „Инвестиции в земеделски стопанства по Тематична подпрограма за развитие на малки стопанства“ от мярка 4 „Инвестиции в материални а...

Прочети още

Изграждане на система за капково напояване на овощна градина – ЗК НИВА-93

Благоприятното съчетание на плодородни почви и климатични условия са предпоставка за определянето на Област Силистра като интензивен земеделски район, а дългогодишните традиции...

Прочети още

Три поливни машини IRTEC ще заработят в землището на кв. Ветрен, гр. Бургас

  “Агро Ветрен БГ” ООД се сдоби с три поливни машини IRTEC . Те ще осигурят напояването на 1200 дка царевица в землището на кв. Ветрен, гр. Бургас. За да...

Прочети още