ТРЕВНА СМЕСКА ЗА ПАША PASNIK 5 KG

ID 24003


Наличност: На склад

Тегло: 5.000 кг.

89,00 лв.

Производител

Semenarna Ljubljana, Словения


Pasnik е сред най-предпочитаните тревни смески за животни. Силно адаптивна към околната среда, без особени претенции към почвените условия, може да спокойно да я използвате за затревяване на земеделски площи в цялата страна независимо от почвените и климатичните особености на района. Благодарение на селектираните видове тревни растения, включени в състава, Pasnik е особено подходяща за създаване на ливади и пасища за едър и дребен добитък.

Земеделските производители и животновъдите са наясно колко важно е за тревопасните животни да получат пълноценна и богата на хранителни вещества храна. Подходяща както за създаване на нови пасища, така и за подсяване на вече съществуващи, специализираната тревна смеска на Semenarna, Ljubljana съдържа всички необходими хранителни вещества в най-благоприятно съотношение за правилното хранене и развитие на селскостопанските животни.

Видов състав:

  • Бяла детелина (Trifolium repens L.) - 5%
  • Пасищен райграс (Lolium perenne L.) - 79%
  • Ливадна тимотейка (Phleum pratense L.) - 16%

Тревната смеска е многогодишна!

Време на засяване: пролет и есен.

Посевната норма на пасищната тревна смеска е 5 кг/дка.

Като директен вносител, ние от Свемар Агро ще Ви предложим изключително добра цена и отлично качество от реномирани производители с дългогодишна история и традиции в областта.

Получавате ОТСТЪПКА при закупуване на по-големи количества от тревните смески. Свържете се с нас, за да получите оферта!

Всички тревни смески са сертифицирани и разполагат с Анализно свидетелство/Декларация за съответствие.

Подобни продукти