Разпръсквач за оборски тор JET 35T

ID 210001


Наличност: По заявка
Доставка: 0 работни дни

834,96 лв.

Производител

YUZUAK, Турция


Ротационен разпръсквач, който се върти в пълен кръг или в обхвата на настройките на ъгъла, които сте направили, тогава когато е нужно да работи със средно налягане. Сменяемите дюзи и динамичната система за водна струя на JET 35Т позволяват перфектно напояване с равномерно разпределение на водата. 

JET 35T работи с пълно кръгов или секторен режим на работа със същата скорост. Подходящ е използване в селското стопанство или промишлеността, с приложение в много области. Разполага с дюза с един отвор от нов тип. Работи с по-малко вода, свеждайки до минимум проблема със запушването на дюзите, произтичащо от отпадните води. Освен това е снабден с водопроводна тръба със специално проектирани лопатки за предотвратяване на турбуленция и гумена дюза, която се разтяга и разширява при запушване. 

  • Дюзи: 12 мм - 18 мм
  • Дебит: 10 м3/ч – 32 м3
  • Обхват: 20 м – 38 м
  • Ъгъл: 25о

Разпръсквачът е покрит със специална прахообразна боя, която е издръжлива срещу факторите на околната среда.

Благодарение на своя дизайн, дюзата с един отвор, регулируем и преместващ се водопрекъсвач и корпус от 25о, JET 35T спокойно може да се използва за всякакъв вид селскостопански приложения – за изхвърляне на отпадни води, за потискане и контрол на праха в индустрията и други подобни промишлени приложения.

Незапушващата се секция на дюзата, прави разпръсквача изключително подходящ за използване при мобилните напоителни системи.

Подобни продукти