IRRIFORCE MICO TD2000 - 300 - мобилна напоителна система

ID 12007


Наличност: На склад

16 560,00 лв.

Производител

YUZUAK, Турция


IRRIFORCE MICO TD2000 - 300 със своя нов дизайн щe ви покаже лесният начин за напояване! Проектирана с цел енергийна ефективност IRRIFORCE MICO ви предлага отлично съотношение цена - полезност - инвестиция, сравнено със същата категория поливни машини на своите конкуренти. 

Диаметър и дължина на маркуча: ф51 мм (2"); 150 м.

IRRIFORCE могат да се използват навсякъде, където има нужда от напояване - за напояване на всякакви земеделски продукти, всякакви спортни площадки, тревни площи и ливади. Най-важният фактор, предвид малките размери на Irriforce е, че е оборудван с мек маркуч, вместо стандартните твърди маркучи, използвани при останалите поливни машини. IRRIFORCE дърпа своя специален маркуч, еквивалентен на ¼ от собственото му тегло, вместо да влачи тонове тръби с тегло, като по този начин се увеличава енергийната ефективност и се намаляват разходите за съхранение и обработка. Имайте предвид, че по-голямото изтеглено тегло ще повлияе също на експлоатационния живот, ето защо тук говорим и за по-дълъг живот на вашата поливна машина.

IRRIFORCE MICO TD2000 - 300 разполага с разпръсквач JET50. Често се предпочита най-вече от желаещите да напояват земеделски стопанства, ливади и пасищна люцерна. Може да се използва и за напояване на всякакъв вид земеделски площи. Може да се използва и за отстраняване на прах и мръсотия от растенията в полетата с люцерна, зеленчуци, царевица, захарно цвекло, слънчоглед и маслинови дървета.

Минималната препоръчителна мощност на изпомпване е 10 HP.

Подобни продукти