IRRIFORCE MICO TD2000 - 300 - мобилна напоителна система

ID 12007


Наличност: На склад


Производител

YUZUAK, Турция


НАЛИЧНА НА СКЛАД, ГОТОВА ЗА РАБОТА мобилна напоителна система!!! Бъдете готови за поливния сезон, свържете се с нас!

Марка: YUZUAK, Турция

Модел: IRRIFORCE MICO TD2000 - 300

IRRIFORCE MICO TD2000 - 300 със своя нов дизайн щe ви покаже лесният начин за напояване! Проектирана с цел енергийна ефективност IRRIFORCE MICO ви предлага отлично съотношение цена - полезност - инвестиция, сравнено със същата категория поливни машини на своите конкуренти. 

Основни характеристики:

  • Захранващ гъвкав маркуч - 2" - 150 м., максимална дължина на поливната ивица - 300 м;
  • Горещо галванизирано основно тяло;
  • Алуминиева корпусна клетка, галванизирани капаци;
  • Разпръсквач JET 50 - ефективна ширина на разпръскване - 40-60 м;
  • Работен дебит - 8,5 - 26 м3/ч;
  • Регулиране на скоростта - 10 - 40 м/ч;
  • Неръждаема задвижваща турбина;
  • Патентован авариен стоп механизъм.

IRRIFORCE могат да се използват навсякъде, където има нужда от напояване - за напояване на всякакви земеделски продукти, всякакви спортни площадки, тревни площи и ливади. Най-важният фактор, предвид малките размери на Irriforce е, че е оборудван с мек маркуч, вместо стандартните твърди маркучи, използвани при останалите поливни машини. IRRIFORCE дърпа своя специален маркуч, еквивалентен на ¼ от собственото му тегло, вместо да влачи тонове тръби с тегло, като по този начин се увеличава енергийната ефективност и се намаляват разходите за съхранение и обработка. Имайте предвид, че по-голямото изтеглено тегло ще повлияе също на експлоатационния живот, ето защо тук говорим и за по-дълъг живот на вашата поливна машина.

IRRIFORCE MICO TD2000 - 300 разполага с разпръсквач JET50. Често се предпочита най-вече от желаещите да напояват земеделски стопанства, ливади и пасищна люцерна. Може да се използва и за напояване на всякакъв вид земеделски площи. Може да се използва и за отстраняване на прах и мръсотия от растенията в полетата с люцерна, зеленчуци, царевица, захарно цвекло, слънчоглед и маслинови дървета.

Подобни продукти