Напоителни резервоари и канали

facebook thumb

Firestone EPDM Geomembrane е икономически ефективна система за изграждане на напоителни езера и канали,  за запазване на ценните водни ресурси. Успехът на системата на Firestone EPDM Geomembrane в тези приложения е особено поради доказаните им трайност, уникалните физически свойства и ниски разходи за монтаж. 

Firestone EPDM Geomembrane е еднопластова синтетична каукукова хидроизолационна мембрана, съставена от етилен-пропилен-диен-мономер, смесен с въглеродни сажди, масла и втвърдяващи агенти.

Успехът на Firestone EPDM Geomembrane се дължи на уникалната си комбинация от предимства:

    Висока степен на гъвкавост: Firestone EPDM Geomembrane остават изключително гъвкави, дори при много ниски температури (до -45 ° C), което позволява целогодишното им инсталиране  в различни климатични условия и терени.

    Висока еластичност : Firestone EPDM Geomambrane притежават еластичност над 300%, което позволява на мембраната да се разтяга и да приляга на всякакви форми и терени.

    Устойчивост на атмосферни влияния: Firestone EPDM Geomembrane предлагат несравнима устойчивост на ултравиолетова радиация и озон.

    Бърза и лесна инсталация: Firestone EPDM Geomembrane се предлагат в големи безшевни панели до 15 м  в ширина и 61 м по дължина, което води до по-малко шевове за съединяване на два панела и до по-малко време за инсталиране.

    Ниска поддръжка: Firestone EPDM Geomebrane изискват малкa или никаквa редовна поддръжка след инсталацията.

    Екологично чист продукт: Firestone EPDM Geomembrane е инертен материал с ниско въздействие върху околната среда по време на производството и употребата. В допълнение, производствените мощности на Firestone притежават ISO 14001 сертификат, което свидетелства за ангажираността на компанията за управление на околната среда.

Последни новини

Обявен е индикативният график за прием 2020 г. по Националната програма за подпомагане на лозаро-винарския сектор

Държавен фонд „Земеделие” обяви индикативния график за прием през 2020 г. Първият прием ще е по мярка „Популяризиране в трети страни”,  която ще бъ...

Прочети още

Предстои стартиране на мярката за напояване през януари 2020 г.

Предвидената за текущата 2019 г. Мярка 4.3 за напояване по ПРСР се очаква да стартира в началото на 2020 г., обявиха от Министерството на земеделието. Предвид големите възмож...

Прочети още

Мултифункционални моторни помпи LAMPO Emergency – създадени да побеждават пожари и наводнения!

Свемар Агро разшири продуктовата си гама с новите мултифункционални помпи за аварийно действие при пожари, наводнения и други природни бедствия. Моторните помпи от серият...

Прочети още