Финансиране

facebook thumb

СВЕМАР АГРО ООД съвместно с УниКредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД стартира за своите клиенти предлагането на възможност за закупуване на стоки на изплащане, с опция за погасяване за различен период от време.

За 12 години дейност на българския пазар УниКредит Кънсюмър Файненсинг EАД е сред водещите компании за потребителско финансиране с:

  • Над 1 130 милиона активи
  • Над 1 100 милиона лева отпуснати кредити
  • Над 790 000 клиента
  • Над 500 служителя

Минимален размер на кредита – 150 лева. Максимален размер – 50 000 лева.

За да кандидатствате за закупуване на стоки на изплащане е нужно да сте пълнолетен, български гражданин или постоянно пребиваващ на територията на Република България.

Процедурата е много опростена - ще ни бъдат необходими само вашите лични данни, за да пуснем искането за отпускане на кредит. Разглеждането е опростено и одобрението става бързо. Кредитът е без скрити такси и комисионни. Месечната вноска е достъпна.

Първата вноска по кредита Ви е дължима в рамките на 15-45 дни след подписването на Договор за отпускане на стоков кредит. Датата е отбелязана върху Договора за отпускане на стоков кредит. Възможно е да бъде 7-мо, 14-то, 21-во или 1-во  число на месеца.

Можете да плащате месечните си вноски по банков път или по електронен път чрез ePay.
IBAN: BG90UNCR7630101CLARIMA
BIC/SWIFT: UNCRBGSF
УниКредит Булбанк АД
Нужно е да знаете номера на Вашия договор за кредит и размера на месечната Ви вноска.

Като клиент на Уникредит Кънсюмър Файненсинг, Вие получавате допълнително предимство - при плащане във всеки клон на УниКредит Булбанк сте освободени от банкови такси (обикновено таксата е 2 лв. за вноска).

При подписването на Договор за отпускане на стоков кредит можете да сключите застраховка "Защита макс" със застрахователна компания, партньор на УниKредит Кънсюмър Файненсинг. Тази застраховка цели да гарантира изплащането на вноските или на остатъчната сума при застрахователно събитие, така както е указано в Общите условия за застраховката.

Кредитът може да бъде погасен предсрочно по всяко време, като заплатите обезщетение, изчислено в съответствие с чл. 32, ал. 4 по ЗПК, а именно: 1% от размера на предсрочно погасената сума по кредита, когато оставащият период на договора за кредит е по-голям от 1 година; 0.5% от размера на предсрочно погасената сума по кредита, когато оставащият период на договора за кредит е по-малък от 1 година.

Последни новини

Предстои стартиране на мярката за напояване през януари 2020 г.

Предвидената за текущата 2019 г. Мярка 4.3 за напояване по ПРСР се очаква да стартира в началото на 2020 г., обявиха от Министерството на земеделието. Предвид големите възмож...

Прочети още

Мултифункционални моторни помпи LAMPO Emergency – създадени да побеждават пожари и наводнения!

Свемар Агро разшири продуктовата си гама с новите мултифункционални помпи за аварийно действие при пожари, наводнения и други природни бедствия. Моторните помпи от серият...

Прочети още

„Свемар Агро” ви очаква на БАТА АГРО 2019

За поредна година „Свемар Агро” ще участва в 12-тото издание на специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО 2019. Събитието ще се проведе от 14 до 17 май по т...

Прочети още